Kıyı Ege Belediyeler Birliği Ortaokulu

Vizyon: Değişimlere ve gelişmelere açık, kendine güvenen , çevresine saygılı , fikirler üreten , sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek,Öğrencilerin sahip olduğu yetenekleri fark etmek ve bu yeteneklerinİ geliştirmelerine yardımcı olmak...

Misyon: Eğitimin ve öğretimin öğrencilerimizi bilgili , kendine güvenen , nerede nasıl davranacağını bilen , vatanını , milletini ve bayrağını seven , dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek bu gelişmelerin üzerine çıkmayı ilke sayan bireyler olarak yetişmesini sağlamak.

Başarılar: Yeni açılan kurum olarak başarılarda da ilkleri yaşamayı hedefliyoruz.

Saatler: 08.30 / 15.00
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Beden Eğitimi Dersi kapsamında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvaları gibi hem beden hem zihin sporları aktif olarak düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz, Erasmus+ KA1 projeleri kapsamında, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Erken Okul Terki' adlı projesine ortak olup, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında belli branşlardaki öğretmenlerini İspanya ve İtalya'ya erken okul terkini tespit etme ve oluşumunu engelleme, ayrıca öğrenci merkezli öğretim yöntemleri odaklı eğitim çalışmalarına göndermiştir.

WEB - https://kiyiegebelediyelerbirligioo.meb.k12.tr

Adres - Bayramlı Köyü / Erciş / Van